Home  |   Plante A-Z  |   Glosar  |   Forum  |   Contact
"Respecta natura si ea ne va rasplati pe noi toti"
Ultima vizita a fost: Mie Feb 03, 2010 1:51 am Acum este Mie Feb 03, 2010 1:51 am

Forum 
 Forum   Subiecte   Mesaje   Ultimul mesaj 
Niciun mesaj nou INGRIJIRE SI IMULTIRE

Subforumuri: Necesitatile si ingrijirea plantelor, Inmultirea plantelor, Sanatatea plantelor

6

9

Vin Sep 25, 2009 7:05 am

rusu lucian radu Vezi ultimul mesaj

Niciun mesaj nou BENEFICII

Subforumuri: Plantele in decor, Plantele in alimentatie, Plantele in aromoterapie, Plantele in sanatate si cosmetica

3

18

Sam Feb 28, 2009 5:45 pm

carmina Vezi ultimul mesaj

Niciun mesaj nou CATEGORII PLANTE

Subforumuri: Plante de apartament, Plante de gradina, Plante medicinale, Plante carnivore, Plante toxice, Bonsai

13

38

Dum Ian 24, 2010 8:06 pm

berarpaul Vezi ultimul mesaj

Niciun mesaj nou PLANTE A - Z (aici puteti adauga plante noi)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pentru fiecare planta nou adaugata va rugam sa introduceti o descriere cat mai completa !

INFORMARE:
Plantele adaugate de voi in acest forum, care detin o descriere cat mai completa, vor fi afisate pe site !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1

1

Mie Noi 19, 2008 5:17 pm

admin Vezi ultimul mesaj

Echipa