|
Acum este 07 Sep 2010 07:39
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Alina
|
 Ficus bolnav
Am un ficus de aproape un metru inaltime. De 2 saptamanai ii apar pe frunze niste pete brune..nu l-am udat excesiv si nu l-am tinut in curent ca stiu ca nu-i fac bine...Stie cineva ce are ficusul meu?
|
| 01 Feb 2009 17:49 |
|
 |
|
rusu lucian radu
|
 Re: Ficus bolnav
Frunzele ficusului iti pot spune multe despre conditia plantei. in general, frunzele raspund la probleme comune, dupa modul cum se prezinta: pipernicite, negre sau deformate …………….… Este nevoie de mai multa lumina frunze flasce ……………………………..………….... Au nevoie de apa cad mugurii …………………………………………..... Prea multa apa sau caldura frunzele devin verde pal apoi galbene ……….. Neudare severa frunze galbene ……………………………………..…. Radacini uscate, este nevoie de mai multa lumina caderea frunzelor verzi ………………………..……. Prea multa apa, insuficienta lumina frunze palide …………………………………….…..... Este nevoie de fertilizator frunze galbene cu nervuri verzi …………………. Deficienta de fier pete maro sau transparente ……………………… Arsuri de fertilizator (sol imbujorat, permite drenarea inainte de udare) stropit cu galben …………………………………...… Infestare cu microbi
|
| 25 Sep 2009 09:05 |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|